Back to All Events

WORKSHOP THAISE YOGA MASSAGE (vervolg)

  • BASE for STABILITY 13 Adelaarstraat Utrecht, UT, 3514 CA Netherlands (map)

Geef je hier op voor 7 juni 19:00-22:00u

Met Ankie Thuis

€50,- p.p.

In deze vervolg workshop ga je dieper in op het geven van een massage van een half uur in verschillende houdingen met gebruik van handen, voeten, ellenbogen, armen en benen. Tevens leer je meer over eenvoudige yoga strekkingen.

Leuk om te geven, heerlijk om te ondergaan.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in massage en al eens eerder de basis heeft geleerd.

Zowel om te geven als om te ontvangen. 

We werken tijdens deze workshop in paren. Kom je alleen? Geen probleem! Dan werk je samen met iemand anders die ook alleen is gekomen. Thaise yoga massage is altijd gekleed. Dus zorg ervoor dat je comfortabel zittende kleding draagt waarin je makkelijk kunt bewegen. Omdat we graag willen dat iedereen voldoende aandacht krijgt, is het aantal plaatsen beperkt tot 10.

Earlier Event: May 25
DOJO WORKSHOP - IN BALANCE
Later Event: June 8
DOJO | Experience workshop