Back to All Events

(DANS) IMPROVISATIE & LICHAAMSBEWUSTWORDING

  • BASE for STABILITY 254 Kanaalstraat Utrecht, UT, 3531 CS Netherlands (map)

Met Eline Karstens

Locatie: Kanaalstraat

7 juli, 13:00-15:00u

€25,- p.p.

Opgeven kan hier

‘(Dans)improvisatie & lichaamstaal'

 

In deze workshop gaan we aan de slag met jouw eigen bewegingstaal. Wat kan een lichaam op zich je al vertellen? En zijn/haar verschillende lichaamshoudingen en bewegingen? Door middel van opbouwende oefeningen en speelse gerichte opdrachten onderzoek je jouw persoonlijke bewegingsvrijheid en lichaamsbewustzijn. Authenticiteit en eigenheid staan voorop en er is dan ook geen goed of fout in deze workshop. We nemen de tijd om te experimenteren en vooral ook lekker te bewegen en te dansen. We zullen zowel samen als ook individueel werken. Er is ruimte voor reflectie en terugkoppeling naar elkaar en we eindigen met een fijne eindontspanning.

 

Kortom: voor iedereen die van dansen, beweging, spelen en bewustwording houdt. Wees heel welkom!

Groetjes, Eline

Foto: Bob de Riemer

Earlier Event: June 22
ZWANGERSCHAPSYOGA