Tiener Yoga

Beweging en ontspanning is gezond en essentieel. Al op jonge leeftijd is het belangrijk je zelfvertrouwen, concentratie en immuunsysteem te versterken. Je lichaam gezond en soepel houden en je lichaamsbewustzijn ontwikkelen, yoga helpt je hierbij.
Door middel van ademhalings- en yoga oefeningen leert jouw tiener body en mind in balans te brengen.

Plezier en aandacht
Tijdens de yogalessen staat plezier, aandacht, beweging en ontspanning centraal. De nadruk bij tieneryoga ligt weliswaar op het uitvoeren van de yogahoudingen en het in gesprek gaan over bepaalde thema’s. Daarnaast gaan we aan de slag met de adem, leren we mediteren, visualiseren en plaats maken voor onze creativiteit. Ook wordt er uitleg gegeven over de werking van een yoga asana (houding) en gaan we in op de achtergrond (filosofie) van yoga.

Je hoeft zeker niet lenig te zijn of ervaring te hebben met yoga. Dat is nou precies wat er zo fijn is aan yoga. Je mag oefenen en werken binnen je eigen lichaamsgrenzen en rustig aan gaan ontdekken. Je oefent immers met je eigen lijf en op je eigen niveau voor jezelf. Plezier en ontspanning staan voorop.

Tieneryoga is er voor kinderen vanaf 10 jaar.