Kids Yoga

Beweging en ontspanning is gezond en essentieel. Al op jonge leeftijd is het belangrijk je zelfvertrouwen, concentratie en immuunsysteem te versterken. Je lichaam gezond en soepel houden en je lichaamsbewustzijn ontwikkelen, yoga helpt je hierbij.

Jouw peuter/kleuter maakt door beweging- en ontspanningsoefeningen op een speelse manier kennis met yoga. Dit stimuleert de motoriek, concentratie, zelfbewustzijn en creativiteit.

Speel en ontdek
Speel, ontdek en ervaar met kinderyoga voor peuters en kleuters. Kinderyoga is een speelse, veilige en ontspannende manier om ieder kind zichzelf te laten zijn. Uiteraard worden de houdingen aangepast aan de belevingswereld van een kind, dierenyoga ook wel genoemd. De lessen zijn vaak thematisch en afwisselend. We staan stil bij de adem, beweging, spel, meditatie, samenwerking, muziek en fantasie. De zintuigen komen ook zeker aan bod, we doen hiermee verschillende spelletjes. Hierdoor leert je kind ontspannen en beter in contact te komen met zichzelf en anderen. Een kind mag zijn zoals hij of zij is. Het allerbelangrijkste is echter dat we me met elkaar plezier hebben. Kom meedoen en geniet van wat je allemaal kan! Voel je vrij, krachtig en blij.

Kom meedoen en geniet van wat je allemaal kan! Voel je vrij, krachtig en blij.