FAQ

De start van BASE for STABILITY zo dichtbij!!! Het gaat dan echt beginnen!!

We stappen per 1 september over naar een nieuw reserveringssysteem en de start van BASE for STABILITY. Vanaf september kun je je voortaan inschrijven via dit online reserveringssysteem van Logifit. Maak dus snel je account aan en laat je verleiden door de 50 lessen op ons nieuwe rooster over 2 locaties. De Kanaalstraat 254 en aan de Adelaarstraat 13, te Utrecht. Hieronder neem ik je graag mee in het stappenplan hoe in te schrijven voor de lessen.

De abonnementen worden in de RELEASEweek vrijgegeven. Inschrijven voor de RELEASEweek van 2 - 9 september. YES!!! Je kunt je eindelijk inschrijven voor de RELEASEweek van aankomende week.

Wat moet je doen? Je sluit eerst een (gratis) abonnement met de duur van 1 week en met dat abonnement kun je vervolgens je lessen reserveren.

Stappenplan inschrijven

Volg het stappenplan en dan komt het helemaal goed:

STAP 1

Ga naar https://login.toucheedancecompany.nl/

Je komt dan op de inlogpagina van Touchée Dance Company terecht.

STAP 2

Klik op "Inschrijformulier".

Via deze weg maak je een account aan en ontvang je je inlogcode in je mail. Via je gebruikersnaam en je inlogcode kun je dan inloggen.

STAP 3

Ga naar 'Abonnementen' en kies RELEASEWEEK STABILITY . -> Kies 2 september 2019 als gewenste ingangsdatum voor het abonnement: vanaf deze dag kun je je eerste les bij BASE for STABILITY volgen.

Kies 'Volgende'.

Je wordt nu gevraagd akkoord te geven voor de algemene voorwaarden. Vink dit aan als je akkoord gaat en kies 'Volgende'. Nu is het abonnement succesvol afgesloten. Kies nog eenmaal 'Volgende' om terug te keren naar het startmenu.

STAP 4

Het reserveren van de les is de volgende stap. Dit doe je via het blok 'Reserveer nu'. In het lichtgrijze menu bovenaan de pagina kies je STABILITY voor het reserveren van een les en selecteer de dag/datum waarop de gewenste les plaatsvindt.

Kies de gewenste les uit het overzicht en klik op 'Aanmelden'.

TIP: Download de "Touchée Dance Company" app op je telefoon, zodat je nog makkelijker je lessen kunt reserveren. (later wordt dit ook de BASE for STABILITY app)

STAP 5

Welkom bij de RELEASEWEEK van STABILITY! We zien je graag bij je geplande les!

NOTE: alle abonnementen van BASE for STABILITY gaan open voor aanschaf op 2 september