BarreWorkout

Een sterk en elegant lichaam!

Met de BarreWorkout creëer je een fit danserslichaam. Door een afwisselende combinatie van Ballet-, Yoga en Pilatesoefeningen op energieke muziek werk je aan balans, sterke spieren en een goede lichaamshouding. Het resultaat: een fit danserslichaam!

De BarreWorkout is een 1 uur durende workout waarbij het hele lichaam aan bod komt.
De les begint met een lekkere warming-up, zodat de spieren goed warm zijn voordat je aan de slag gaat met de verschillende spierversterkende oefeningen.

Na de warming-up starten we met de oefeningen aan de balletbarre, waarbij het accent ligt op kracht, balans en verlenging van heel je lijf. De stabiliteit van de barre biedt de mogelijkheid gecontroleerd te trainen en te kunnen focussen op specifieke spiergroepen terwijl je gewrichten worden gespaard.

Oefeningen
De oefeningen aan de barre worden gevolgd door oefeningen en stretches, bekend van de Pilates en de Yoga, waarbij concentratie, controle , precisie en ademhaling centraal staan.
De hele les wordt tot slot afgebouwd door middel van streches en meditatie.

Dancefeeling
De BarreWorkout is geen dansles, maar een les met een dancefeeling. Een dansachtergrond is hierbij dus niet nodig. De Workout is geschikt voor iedereen die zichzelf sterker, fitter en leniger wil maken.

De leeftijd ligt tussen de 18 en 68 jaar.

Wist je dat;

  • Je nu al deel kunt nemen aan veel van de groepslessen bij Stability For You, op de Kanaalstraat 254?

  • Leden van Stability For You en Touchée Dance Company flinke korting krijgen op hun abonnement tijdens de release weken?

  • Er ook een combi abonnement komt voor STABILITY en Touchée? (keuze uit ruim 120 lessen voor €67,50 p. mnd.)